Region

ŠOK - BIVŠI ŠEF ZA KRVNE DELIKTE SRBIJE ZGROZIO IZJAVOM: Da li se Jurić pitao zašto ona izlazi u šorčiću?! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Žarko Popović, bivši šef odsjeka za krvne delikte Srbije šokirao je sve tokom gostovanja na televiziji.

Izvor: Youtube/printscreen/Goli Zivot TV Happy/Facebook/printscreen

On se u emisiji dotakao smrti djevojčice Tijane Jurić, a na njegove riječi, čak ni voditelj Srđan Predojević nije ostao ravnodušan.

"Igor Jurić je čovjek kojem je ćerka ubijena,a nije sebe nekad pitao zašto dijete od 15 godina u 11 sati u šorčiću izlazi na ulicu i ide negdje bez njegove kontrole", rekao je Popović u emisiji "Vesti".

Voditelj je zaćutao, pokušavajući da dođe sebi, a potom je upitao Popovića da li je siguran u to što je izgovorio i da li smatra da je njegova izjava prikladna.

Bvši šef odsjeka za krvne delikte mu nije dopustio ni da završi rečenicu, već je odmah izjavio:

"Da, siguran sam. Da, prikladno je. Nekad neko pere savjest preko nekih priča. Jeste, prikladno je", rekao je Popović.

Pogledajte dio iz emisije:

Nakon ove sramne izjave, ubrzo se na društvenim mrežama oblasio i Igor Jurić, koji je uz snimak napisao:

"Ovo je Žarko Popović, bivši šef odsjeka za krvne delikte. Ovo je čovjek koji je vodio računa o bezbjednosti građana. Čovjek koji na ovaj način govori o jednom mrtvom djetetu. Pitamo se zašto #nijeprijavila ? Ne pitajte više nikad. Ovo je odgovor. I džabe šaljete svoje pse na mene".

Mnogi korisnici na mrežama su burno reagovali i oštro osudili ovakav komentar Popovića.

"Da li je moguće da iko ovako nešto pomisli, a ne izgovori naglas...", "Katastrofa! Bezosjećajno ljudsko dno", "Kakav (ne) čovjek moraš biti da ovo izgovoriš", "Da li je moguće da ovaj čovjek OVO izgovara?", komentarisali su mnogi, a na sve nije ostala imuna ni glumica Jelisaveta Orašanin koja je napisala: "Bože me sakloni sta reče budala!".

Da podsjetimo, Tijana Jurić (15) ubijena je u noći između 25. i 26. jula prije sedam godina, a 12 dana njena porodica živjela je u nadi da je živa. Ipak, 7. avgusta Tijanino tijelo pronađeno na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.


Tagovi