Region

ISPLIVALI novi ŠOK detalji srpske voditeljke koja se TAJNO BAVILA PROSTITUCIJOM! "Nikada ne biste rekli da je to ONA"

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir Izvor esspreso.rs

Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije.

Izvor: Guliver/GettyImagesPlus/iStock/AarStudio, Kurir/Aleksandar Jovanović Cile

Prašina koja se podigla oko knjige Mihaila Maksimovića "Mnoga lica Marije Magdalene" i dalje se ne sliježe.

Iako najpoznatiji balkanski makro u svom štivu nije otkrio nijedno ime, klupko se odmotava, a novinarka Kurira Jelena Stuparušić otkrila je nove detalje.

"Ova voditeljka ne radi više za Mihaila. Sada je postala poznata i popularna i nema potrebe to više da radi. Dostigla je ono što želi. Ima fina primanja. Ima bogatog supruga. Postigla je svij cilj", rekla je Jelena Stuparušić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Svi se pitaju da li je ta voditeljka iz svijeta informative ili zabave, vjerovatno kako bi lakše pogodili ko je.

"Ne smijem to da kažem";kratko je odgovorila novinarka na šta je voditeljka Jutarnjeg programa da ćitaoci možda pronaći odgovor na komentarima vijesti.

Kako Kurir saznaje, Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka sa spske nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao "pametnicom" jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri-četiri jezika, radila je kao prostitutka i prije nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj - da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao.

"To je jedna jako lijepa, atraktivna i mlada djevojka, crnka. Jako je obrazovana, elokventna, zna o svemu da razgovara sa klijentima, i o sportu, i o događajima u svijetu. Može da parira i najvećim intelektualcima, koji su zainteresovani za takvu vrstu druženja. Jako me začudilo kada sam pročitala ko je. Nikada ne bih rekla da je ona", rekla je Stuparušić.