Region

UŽAS I JEZA U BEOGRADU: Muškarac BRUTALNO prebio dječaka (12), bacio ga svom silom na pod - dijete u stanju ŠOKA!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dječak koga je muškarac pretukao na Novom Beogradu ima hematome na vratu, modrice i u stanju je šoka.

Izvor: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu danas je ozbiljno povrijeđen 12 godišnji dječak, kada je na njega nasrnuo muškarac star 40 godina. Muškarac je dječaka na pločnik bacio džudo zahvatom.

Pregledom je ustanovljeno da dječak ima hematome na vratu, modrice i u stanju je šoka. Dijete muca, plače i ne može da se smiri.

Kada je snimak napada objavljen u beogradskim medijima reagovala je i majka, oglasivši se putem instagrama.

"Djeca su se igrala ispred zgrade, druga grupa djece je protrčala i zvonila ljudima na interfone i pobjegla. Čovjek je razjaren sišao sa osmog sprata i napao moje dijete koje je stajalo sa mlađim bratom ispred prodavnice i nikakve veze nisu imali sa njegovom zgradom i interfonom. Nije mu se ni obratio, odmah je nasrnuo na njega", opisala je majka užas koji se dogodio njenom djetetu.

Prebijanje dečaka na Novom Beogradu
Izvor: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Advokat Radiša Roskić koga su unajmili roditelj, potvrdio je da je podnio krivičnu prijavu protiv 40-godišnjeg muškarca. Kako je naveo, navodno se napad desio nakon što je dječak snimao telefonom na ulici, jer je imao domaći zadatak iz informatike da snima na stativu. Tada mu je prišao muškarac i napao ga bez razloga. Sa napadnutim dječakom u društvu je bilo još djece.

Prema informacijama koje je istakao advokat, prilikom pada na zemlju, dečaku je povrijeđena i noga, koja mu je bila u gipsu do prije mjesec dana.

Advokat kaže da je policiju pozvao komšija, te da je dječak zadobio lakše tjelesne povrede.

"Ima lake tjelesne povrede u vidu hematoma, bolnog vrata itd. Konsultovan je tužilac, zbog lakih povreda sve ide na privatnu krivičnu tužbu, nažalost. Ali furioznost, surovost...", navodi Roskić.

Kako dodaje, roditelji su duboko uznemireni zbog nemilog događaja, koji se odvio dok du njihova djeca bila u posjeti baki i djedu.

Tagovi