Region

NAJJEZIVIJA UBISTVA, RIJEŠENA MISTERIJA, SILOVANJA, STRAH: Ovo su 4 slučaja koja su potresla region u protekloj godini

Autor Milena Mijušković Izvor Kurir

Prvi je bio pad klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, 4.februara ove godine u 5 sati ujutru više od 300 policajaca izvelo je akciju kobnog naziva Otimač u kojoj je razbijena kriminalna grupa Belivuk - Miljković.

Izvor: Kurir/Shutterstock, MUP RS, Dado Đilas, Zorana Jevtić

Kasnije je otkrivena klanica u Ritopeku ili štek kuća u kome su se izvršavale masovne likvidacije, žrtve su tamo ubijene i raskomadane, nakon čega su samljevene u mašini za mljevenje mesa i zatim bačene u Dunav. U telefonima su im nađene fotografije mučenja i sječenja takođe i prepiske o njihovim operacijama.

Drugi se odnosio na nestanak porodice Đokić iz Aleksinca krajem septembra. Koja je ubrzo nakon toga pronađena mrtva. Ubica je prema policiji bio Goran Džonić blizak prijatelj porodici Đokić.

Optužba glumice Milene Radulović i Ive ilinčić koja je šokirala svijet pozorišne i filmske industrije regiona, kao i roditelje čija su djeca bila polaznici škole za glumu "Stvar srca", da ih je silovao čuveni reditelj i učitelj glume Mika Aleksić.

Nakon slučaja Mike Aleksića, glumačku scenu potresla je izjava Danijele Štajnfeld koja je optužila svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Branislava Lečića.

Tagovi