Region

OGLASILA SE DIJANA HRKALOVIĆ ODMAH NAKON PRITVORA: Došla kući i objavila selfi, pa svima poručila JEDNO (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Bivša sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović puštena je sinoć iz pritvora da se brani sa slobode, a pravo iz pritvorske jedinice u kojoj je bila sama, otišla je u svoj stan na Voždovcu.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Bivša sekretarka MUP-a Srbije sinoć nije bila raspoložena da daje izjave, ali se zato oglasila rano jutros. Dijana je na svom Instagram storiju objavila fotografiju, uz koju je napisala:

"Dobro veče. Ja se malo vratila. Hvala svima na podršci".

Dijana Hrkalović objavila poruku na Instagramu
Izvor: Instagram/Printscreen/dijanahrkalovic

Tužilastvo za organizovani kriminal je zahtijevalo da joj se pritvor produži, ali Viši sud u Beogradu taj zahtjev nije prihvatio. Istraga protiv nje završena je u četvrtak, saslušani su svi svjedoci i juče je trebalo da bude donijeta odluka da ona izađe iz pritvora.

 Dijana je u pritvoru u Centralnom zatvoru bila od 15. oktobra zbog sumnje da je uticala na načelnika odjeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića Bagzija da ne dostavi na vrijeme izvesne izvještaje tužilaštvu Srbije vezane za ubistvom Vlastimira Miloševića, zvanom slučaj "ubistva na tramvajskim šinama", za koje je bio optužen, a kasnije i oslobođen Veljko Belivuk, koji se sada tereti za pet ubistava.