Region

"ŠTA SI NAM TO URADIO?!" Belivukova žena pokušala da se opere od zločina, a zbog 1 stvari je MORALA da se vrati u Srbiju

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs Izvor Blic

Tužilac je donio rješenje kojim je ukinuto zadržavanje za sve četiri žene koje su juče uhapšene i one će se dalje u toku postupka braniti sa slobode.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Kurir/Printscreen

Među uhapšenima je i supruga Veljka Belivuka, Bojana Belivuk, koja je bila privedena sa majkom Snežanom Đorđević.

Ona je nakon njegovog hapšenja napustila Srbiju, i otišla u Grčku, gdje je trebalo da ostane. Međutim, vratila se prije tri mjeseca, da bi se porodila u Beogradu na privatnoj klinici kod doktora, kod kog je porodila već dvoje djece.

 Kako prenove mediji,  tašta Velje Nevolje Snežana Đorđević, a koja je takođe privedena, nije direktno učestvovala u pranju novca kao što se sumnja za Bojanu. Izvor blizak istrazi navodi da su prema dosadašnjim podacima na njeno ime kupovane nekretnine i zemlja. Međutim, da li je znala da je to novac od droge i koliko je uopšte bila upućena u zetovljeve "poslove" za sada nije moguće precizirati i to bi moglo bi da bude jasnije nakon što budu uzete izjave.

Belivukova supruga je sve vrijeme pokušala da dokaže da ne zna čime se on bavi. Tako je posle hapšenja Velje Nevolje prošle zime na Rudniku, kada je sa policijom doveden u stan u kome žive, kako bi prisustvovao pretresu, Bojana bila veoma ljuta na njega.

Kako je izgledalo hapšenje:

Prema tadašnjim navodima ona je vikala "šta si nam uradio", a Belivuk je navodno pokušavao da je smiri i govorio da ništa nije uradio.

Međutim, navodi svjedoka ukazuju na to da je Bojana bila upoznata sa Belivukovim mutnim radnjama, te i da postoji snimak razgovora supružnika sa bivšim policijacem kako se hvale lažnim pasošima i dokumentima. Takođe, Belivuk je prije ubistva Milana Ljepoje otišao na porodični ručak sa osumnjičenim pripadnicima grupe i svojom ženom.U to vrijeme u Ritopeku je brutalno likvidiran Ljepoja.

Bojana i Veljko su sredinom septembra dobili treće dijete, sina. Ovu vijest je Belivuk dočekao u zatvoru, a  navodno je najmlađem djetetu  dao ime Neo, po glavnom liku iz filma "Matriks".

(MONDO/Blic)

Tagovi