Region

POZNAT UZROK POŽARA U ZEMUNU! Komšije otkrile JEZIVE DETALJE - "Skupljao karton i dovlačio ga kući"

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Do požara je došlo kada se TA peć zapalila.

Izvor: Kurir

U požaru, koji se dogodio u Grmečkoj ulici u Zemunu jutros oko 5, poginuo je Pilipović Jovo (94). U pitanju je starac, bivši profesor, koji je živeo sam. 

Kako su do sada naveli beogradski mediji, do požara je došlo kada se TA peć zapalila. 

"Jovo je bio stariji čovek, živeo je sam i u nekom svom svetu. Bio je profesor matematike, ali je poslednju deceniju skupljao karton i dovlačio ga kući", kažu komšije u Grmečkoj ulici u Zemunu.

"Danima je brujala ta peć, pa se verovatno ona i zapalila. Bilo je gluvo doba noći, spavao je sigurno, a malo slabije čuje tako da nije čuo da je da je došlo do požara", rekle su komšije.

Da podsetimo, jedne komšije su navele da je do požara došlo zbog loših instalacija, dok su druge navele da je poginuli imao plinsku bocu koja je eksplodirala. Tek nakon uviđaja i istrage znaće se tačan uzrok požara.

Prema njihovim rečima, instalacije u kući su odavno tako da je verovatno i to buknulo i izazvalo buktinju.

"Ceo stan je izgoreo. Sreća u nesreći je što postanarka koja živi iznad njega kobne večeri nije bila kod kuće. Vatrogasci, policija i ekipa Hitne pomoći odmah su došli po prijavi, ali nažalost Jovi nije bilo spasa", kažu komšije dodaju da su ih probudile sirene i da su bukvalno u pidžami izašli da vide o čemu se radi.

Tagovi