Društvo

VUKOVIĆ: ČETIRI MJESECA BEZ ODGOVORA O AUTOBUSIMA, NEĆU DOZVOLITI DA BILO KO PONIŽAVA STANOVNIKE PODGORICE!

Autor Jovana Raičević

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković saopštio je da prošlo tačno četri mjeseca od kako je uputio zahtjev ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću za davanje saglasnosti na kreditno zaduženje za kupovinu novih autobusa za stanovnike Glavnog grada.

Izvor: MONDO/Isidora Matović

“Danas je ravno 4 mjeseca otkako sam ministru Spajiću poslao zahtjev za davanje saglasnosti na kreditno zaduženje za kupovinu novih autobusa za stanovnike Podgorice (kredit bi, pod veoma povoljnim uslovima, bez ikakvih problema, otplaćivao Glavni grad, bez potrebe da Vlada finansijski pomaže)”, napisao je Vuković na svom Fejsbuku.

Kako je kazao, “još uvijek nema odgovora” sa te adrese.

“Pošto je sada već svima jasno o čemu se radi, koristim priliku da informišem javnost da će Glavni grad naći način da, u najkraćem roku, udje u nabavku jednog broja novih autobusa, dovoljnog za pružanje kvalitetne usluge javnog prevoza u širem gradskom jezgru”, dodao je Vuković.

“Dok sam na čelu gradske uprave, neću dozvoliti da bilo ko ponižava Podgoricu i njene stanovnike”, poručio je Vuković na Fejsbuku.