Društvo

IVAN ASANOVIĆ IMENOVAN ZA V.D. IZVRŠNOG DIREKTORA CGES-A

Autor Kristina Stevović

Odbor direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema, na čelu sa Aleksandrom Mijuškovićem, predsjednikom ovog tijela, razriješio je dužnosti izvršnog direktora Dragana Kujovića i na tu funkciju postavio Ivana Asanovića, diplomiranog elektro inženjera.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

"Značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, menadžerskе sposobnosti koje posjeduje Ivan Asanović, opredijelili su članove Odbora direktora CGES-a da jednoglasno donesu odluku o njegovom izboru na ovu funkciju", saopšteno je iz CGES-a.

Na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora Asanović dolazi sa pozicije šefa Službe za SCADA, SBN i obračunska mjerenja u CGES-u.

Asanović je istakao da je CGES kompanija sa velikim potencijalom, koja je prepoznata kao lider u svojoj oblasti i to ne samo u državi, već i šire.

"Namjera mi je da iskoristim sve šanse koje će mi se ukazati na putu progresa ove kompanije, da svi zajedno osiguramo njen rast, da učvrstimo korporativne vrijednosti i u saradnji sa zaposlenima, koji su najznačajniji kapital, stvorimo dobru atmosferu, dajući maksimalan doprinos u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Ovom prilikom zahvaljujem Odboru direktora CGES-a na ukazanom povjerenju", rekao je, između ostalog, Asanović.

Tagovi