Društvo

IMAŠ TIKTOK I VOLIŠ DA PLEŠEŠ? Uključi se u regionalni plesni konkurs na TikToku i osvoji put u Los Anđeles!

Autor Kristina Stevović

Bez obzira da li imaš iskustva sa TikTok plesovima, ili svoje plesne korake još uvijek ne dijeliš sa svijetom, pravi je trenutak da ustaneš sa kauča i odigraš bar jednu koreografiju koja te može odvesti na veliko putovanje.

Izvor: ana golubović

Po prvi put na našim prostorima desiće se talent show na TikToku.
Mercator Slovenija i M Soseska kreću sa emisijom „M TikTok Dance Akademija“, u kojoj će se mladi takmičiti u plesu za sjajnu nagradu – putovanje u Los Anđeles na 14 dana i časove plesa sa najboljim plesačima na svijetu. Ono što je najbitnije – zamišljen je kao regionalni show, pa ako dolaziš iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske, pokaži se u najboljem svjetlu i zapleši za put u L.A.
Najbolje će birati super popularan i stručan žiri koji čine Žiga Sotlar, koreograf uz čije plesne korake nastupaju Maya Berović, Severina, Nataša Bekvalac i drugi, a uz njega odluku o najboljima donosiće i Sara Jo i slovenački TikToker Žiga Kukovič poznatiji kao Kuxala.
Tokom četiri sedmice žiri će ocjenjivati TikTok snimke učesnika na četiri različite koreografije. Svake nedjelje žiri bira 10 polufinalista. Na kraju konkursa odabranih 8 finalista pokazaće svoju kreativnost kroz freestyle ples i takmičiti se za glavnu nagradu.
Hej, kako stižeš u L.A?
Svako može da se prijavi. Da bi uspješno odradio zadatak potrebno je da pogledaš pravila i tutorijal iz nulte epizode na msoseska.tv ili You Tube kanalu M Soseska, naučiš koreografiju i svoj ples, uz tag @mercatorslovenija i hashtag #mitoktokdanceakademija, objaviš na svom TikTok profilu.
Na kraju svake sedmice na msoseska.tv biće objavljena epizoda u formi reaction videa na sve objavljene TikTok učesnike i biće izabrani polufinalisti za tu sedmicu.
Više detalja o konkursu i pravilima možeš pročitati na: https://www.mtiktokakademija.si/sr
Ako sada prvi put čuješ za M Sosesku, upoznaj ovu inovativnu slovenačku video platformu koju je pokrenula kompanija Mercator Slovenija a koja povezuje različite video sadržaje i razne zanimljive teme koje možeš pronaći i na društvenim mrežama Mercator-a Slovenija.
I za kraj, kada se oslobodiš i napraviš prvi pokret uz muziku, biće ti jasno da je ideja cijelog konkursa na prvom mjestu da se puno, puno zabaviš i otkriješ svijetu svoj talenat koji odavno čeka svoju priliku za Holivud!