Društvo

MILAN KNEŽEVIĆ I MILENA RAIČEVIĆ ZARATILI NA MREŽAMA! RUKOMETAŠICA ODBRUSILA POLITIČARU, STIGAO EKSPRESAN ODGOVOR!

Autor Gordana Bojanić

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević i "zlatna" rukometašica Milena Raičević ratuju na Tviteru

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Milan Knežević je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji na pitanje da li se sprema za Olimpijadu ili nosi zavoj oko lijevog ramena i ruke iz nekog drugog razloga, odgovorio da se ne sprema za Olimpijadu već da je u zavojima "zbog nečeg drugog", a onda je dodao:

“Mada, imajući u vidu rezultate naših sportista s prethodnih olimpijada, možda bih ja ovako sa jednom rukom mogao da odem na Olimpijadu i ne bih napravio loš rezultat imajući u vidu neke prethodne olimpijade i rezultate”, rekao je Knežević.

Odgovorila mu je crnogorska rukometašica Milena Raičević koja je poručila da može da se takmiči sa našim olimpijcima, ali na paraolimpijadi.

"Milena, ne mogu s vama jer nisam član GO DPS-a. Kad budeš igrala za Crnu Goru a ne za DPS, ukapiraćes da osobe sa hendikepom nisu manje vrednije od tebe. Muka je kad bez veze porasteš", napisao je Knežević na Tviteru.


Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) osudilo je izjave i komentare Kneževića i Raičevićeve.

"Neprihvatljivo, diskriminatorno, omalovažavajuće i opasno na kraju. Nikad vi nećete imati ponos paraolimpijaca, a ni njihovu volju", kazali su iz Udruženja.