Društvo

Meridian dobitak na humanitarnom tiketu uvećao 10 puta!

Autor Jovana Raičević

Počelo je Evropsko prvenstvo, a iz Meridiana pored najveće ponude igara i najvećih kvota, stiže nova akcija.

Izvor: Promo/Meridian

Humanitarni tiket za vrijeme EURO2020.

Trener i čovjek koji fudbal poznaje u dušu, Branislav Milačić, ovoga puta za Meridian je sastavio tiket iz ponude EURO2020. Ono što je jako bitno naglasiti, jeste da je tiket humanitarnog karaktera i da eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe.

Tiket koji je Brano sastavio za Meridian tipujući na mečeve iz EURO2020 ponude je dobitan, a dobitak na tiketu je 100e. Meridian je odlučio da dobitak uveća 10 puta, i cijeli iznos uplatio u humanitarne svrhe.

Dio dobitka je otišao u opštu bolnicu u Kotoru za potrebe odjeljenja ginekologije, za kupovinu prijekopotrebne mašine za veš kako bi mogli da obavljaju svoje dužnosti na što bolji način, i kako bi svojim pacijentima obezbijedili što ljepši boravak.

Drugi dio dobitka ide u JU Komanski most u Podgorici. Ovom donacijom su obezbijedjena sredstva za ličnu higijenu i ostale potrepštine za štićenike ove ustanove.

Ovo je prvi od humanitarnih tiketa, koji će se nastaviti sve do kraja EURO2020, čiji će dobici ići u humanitarne svrhe, kako bi u što većem broju pomogli onima kojima je pomoć potrebna.

Koji tiket je bio dobitan možete vidjeti na sledećem linku https://www.instagram.com/p/CQDimbEtS33/

Pratite nas na našim društvenim mrežama kako bi ispratili sve nove akcije, i kako bi ispratili sledeći humanitarni tiket i koje je to parove i igre Brano izabrao ovaj put.