Društvo

OKUPLJENIMA U NIKŠIĆU SE OBRATIO MATIJIN STRIC: NADAMO SE DA UBISTVO NIJE POLITIČKI MOTIVISANO

Autor Jovana Raičević Izvor Standard

Današnja autokolona u Nikšiću posvećena je Matiji Vujoviću koji je tragično stradao u Nikšiću.

Auto – kolone u čast Matije Vujovića
Izvor: MONDO

U ime ožalošćene porodice, kao Matijin stric, okupljenima se obratio Matijin stric Veselin Vujović, prenosi Standard.

On je zahvalio svima u ime ožalošćene porodice, za sve što ovih dana građani čine u spomen Matijinom imenu i njegovoj nevinoj žrtvi.

“Hvala svima koji preko društvenih mreža izjaviše saučešće ožalošćenoj porodici, koji svojim objavama o Matiji ukazaše na monstruoznosti ovog zločina i traže odličnu i objektivnu istragu nadležnih organa i primjerenu sankciju. Hvala navijačima fudbalske reprezentacije CG emotivnom i plemenitom gestu tokom sinoćne utakmice. Posebno hvala Vama koji iz raznih krajeva CG dođoste ođe, na mjesto njegovog stradanja da mu odate poštu i počast”, naveo je on i dodao:

 “Kao porodica ponosni smo što naš Matija ima ovoliko vašeg poštovanja, zahvalni smo vam iz dubine ođalošćenih srca, a sigurni smo da bi i on bio ponosan na vas, koliko smo mi danas ponosni na njega. Kao i vi, zahtijeva i da nadležni utvrde potpunu istinu o njegovom ubistvu, zbog dobra Crne Gore, koju je neizmjerno volio, zbog svih nas bezrezervnih patriota, ali i zbog onih drugih. Nadamo se da ovo ubistvo nema nema političku motivisanost, osim ozbiljnog mentalnog poremećaja ubice. U svakom slučaju ovaj zločin je plod bolesnog uma i svijesti bez obzira na motive.”, kazao je okupljenima.

“Još jednom, veliko vam hvala, da se ovo samo dobrom vrati, kako vama tako i našoj Crnoj Gori. Slava našem Matiji i laka crna zemlja”, zaključio je pred okupljenima Vujović.

Tagovi