Društvo

"PJESMA EVROVIZIJE" U MERIDIANU– ITALIJAN MANESKIN OBORIO FRANCUSKINJU!

Autor Gordana Bojanić Izvor Promo

Prva polufinalna noć najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi počinje večeras – u sportskoj kladionici Meridian igrajte na pobjednika ili pak, tipujte na zemlje koje želite da vidite u finalu!

Izvor: Promo/Meridian

Registrujte se klikom na meridianbet.me i osvojite 10 eur za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za obrt na kazino igrici.

Broj 1 favorit je Italijan Maneskin sa pjesmom Zitti E Buoni i kvotom 3.25. Na tom mjestu je do skoro bila Francuskinja Barbara Pravi sa pjesmom Voila, sad već na drugom mjestu – kvota na pobjedu Francuske u Meridianu je 3.83.

Pored opklade na pobjednika za Pjesmu Evrovizije 2021, u sportskoj kladionici Meridian možete okušati sreću i na ponudi Najbolje plasirana zemlja sa Balkana – Srbiju će predstavljati grupa Hurricane sa pjesmom Loco Loco i nastupaju u drugoj polufinalnoj noći (winner quota 21).

Ponuda Najbolje plasirana zemlja Nordije – među favoritima su svakako Švedska sa pjesmom Voices i kvotom 5.13, kao i Island sa pjesmom 10 Years i kvotom 1.45.

Crna Gora će ove godine napraviti pauzu na najprestižnijem muzičkom takmičenju. Hurricane-u želimo najbolji plasman, a ovo su pored Srbije naših top 3:

Cyprus - El diablo winner quota 12.5
Switzerland – Tout lUnivers winner quota 14.73
Sweden – Voices winner quota 59.1

Uživajte u najboljem muzičkom takmičenju u narednim danima, odigrajte na omiljenu zemlju i iskoristite kvote koje nudi najbolja sportska kladionica Meridianbet.

Tagovi