Društvo

BESPLATNA KARTA UZ POTVRDU O VAKCINACIJI: 3. JUL MIAMI PLAŽA, JALA BRAT I BUBA CORELLI, HURRICANE, ĐANI I INAS!

Autor Jovana Raičević

Za muzički spektakl koji će se 3.Jula održati na Miami plaži u Ulcinju a na kojem će nastupiti Jala Brat & Buba Corelli, Huricane, Đani i Inas, oni koji su vakcinisani a kupe dvije ulaznice - treću će dobiti gratis!

Izvor: BALKAN DANCE/Sanja Marković

Postoji i opcija kupiti četiri a na poklon dobiti dvije karte,a dovoljno je prilikom preuzimanja ulaznica pokazati potvrdu o vakcinaciji. Time, našim skromnim mogućnostima želimo da damo doprinos turističkoj sezoni, ali i podstaknemo na imunizaciju, veoma važnu za očuvanje zdravlja, kako našeg tako i najbližih i zajedničkim snagama pobijedimo koronavirus.

Broj karata sa potvrdom o vakcinaciji je ograničen na 300. Zato, oni koji planiraju da prisustvuju nezaboravnom provodu, a vakcinisani su, preporučujemo da brzo reaguju i iskoriste benefit kupovine ulaznica.

Ovo je još jedna potvrda da je Balkan Dance organizacija, više od Festivala, sa porukom Vakcinisan ? Besplatna karta za koncert...

Možda ce vas zanimati

 Podsjetićemo da će pet muzičkih zvijezda- Jala Brat & Buba Corelli, Huricane, Đani i Inas, spremni da pokažu glasom i atmosferom koju će prirediti publici, dokazati zašto, već nakon prve objave o samom događaju, vlada veliko interesovanje za koncert godine 2021.