Društvo

OTKRIVAMO: EVO ZAŠTO JE JADRANKI BARJAKTAROVIĆ ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Republika Srbija proširila je spisak osoba kojima je zbog sumnje da šuruju s kriminalcima onemogućen ulazak u tu zemlju, a među njima je i pjevačica iz Crne Gore

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Twitter/screenshot/Đorđe Kosmet

Spisak bezbjednosno interesantnih osoba iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u Srbiju nedavno je proširen imenima još 150 osoba za koje se sumnja da bi mogle da ugroze bezbjednost države i sigurnost građana Srbije, a na njemu se našla i pjevačica Jadranka Barjaktarović, piše Kurir.

Osim pjevačice, na "spisku nepoželjnih", koji je donedavno brojao oko 500 ljudi, našli su se i muškarci i žene, pripadnici kriminalnih klanova, ali i poznate starlete.

Jadranka Barjaktarović sama je priznala da je prije nekoliko mjeseci vraćena sa srpske granice, a za takvu odluku mogu postojati dva razloga. Jedan je njena navodna bliskost s kriminalnim miljeom, a drugi je govor mržnje.

"Ti spiskovi se ne prave napamet i podliježu kontroli. Da se ništa ne radi mimo operativnih informacija, dokaz je i ova pjevačica, koja je, osim što je imala neprijateljski stav i izjave prema našoj državi, u januaru pjevala na slavi sada već odbjeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera. Upravo na toj slavi zabavljala je najopasnije kriminalce iz regiona, nedavno uhapšenog Slobodana Kašćelana, ali i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića", kaže izvor Kurira.

"Osobama kojima se zabrani ulazak to se ne saopštava do trenutka kada pokušaju da uđu u zemlju. To je zapravo trenutak kada se upoznaju s tim da nisu dobrodošli i da moraju da se vrate s granice", objašnjava naš izvor.