Društvo

USKORO NA NOVOJ ADRESI: Gradsko preduzeće Putevi jedan od najboljih primjera uspješnog rada i odgovornog poslovanja

Autor Jovana Raičević

Gradsko preduzeće Putevi jedan su od najboljih primjera uspješnog rada i odgovornog poslovanja. U poslednjih nekoliko godina zahvaljujući odgovornom upravljanju i profesionalnom radu svih zaposlenih ovo privredno društvo doživjelo je potpunu transformaciju.

Izvor: PG biro

Od preduzeća u stečaju za kratko vrijeme postalo je jedno od najuspješnijih i naboljih preduzeća Glavnog grada koje svakodnevno doprinosi razvoju Podgorice, saopšteno je iz PG Biroa.

"Pored redovnih planiranih akivnosti i vrijednih projekta koje Putevi realizuju samostalno, a često i u saradnji sa ostalim privrednim društvima Glavnog grada, ovo preduzeće zahvaljujući dobroj organizaciji poslova obavlja i određene poslove za treća lica, čime dodatno doprinosi sopstvenom imidžu, ali i većim prihodima na osnovu kojh konstantno unapređuje svoje poslovanje.

Zahvaljujući tome privredno drustvo Putevi u saradnji sa Glavnim gradom, kontinuirano ulaže u nabavku novih mašina i modernizaciju opreme i sredstava za rad, a sve u cilju kvalitetnijeg i efikasnijeg obavljanja povjerenih poslova.

Pored navedenog, ovom prilikom informišemo javnost da će zbog veoma loših uslova za rad (prostor stare kasarne “Morača”na Bulevaru Stanka Dragojevića broj 40, fotografije u prilogu) Putevi ubuduće raditi na novoj adesi: Bulevar Pera Ćetkovića, broj 29 na Starom aerodromu, uvjereni da će mnogo bolji uslovi za svakodnevni rad zaposlenih doprinijeti još većim poslovnim uspjesima ovog privrednog duštva na zadovoljstvo svih građana Podgorice", zaključuje se u saopštenju.