Društvo

STOČNA I PIJACA UPOTREBLJIVANE ROBE OD PONEDJELJKA ZATVORENE

Autor Draga Ivanović Izvor PG Biro

"Tržnice i pijace" DOO će od ponedjeljka 12. aprila privremeno zatvoriti Stočnu pijacu i Pijacu upotrebljavane robe-buvljak u Podgorici, saopšteno je iz Glavnog grada.

Izvor: PG biro

Ova odluka je donijeta imajući u vidu da tokom vikenda veliki broj građana posjećuje ovu pijacu, što je posebno izraženo sada kada su vremenske prilike povoljne, jer je zdravlje građana Podgorice na prvom mjestu.

Podsjećamo da su "Trznice i pijace" DOO u proteklih više od godinu dana, od početka epidemije, dale veliki doprinos u ovoj borbi i primjer su drugima, što stalno konstatuju brojni inspekcijski organi koji svakodnevno obilaze pijačne objekte. Svjesni činjenice da u svim našim objektima svakodnevno boravi veliki broj ljudi, proces rada smo organizovali na način da se svaki građanin koji posjeti pijacu osjeća bezbjedno.

Stoga PIijaca upotrebljavane robe i Stočna pijaca neće raditi do daljnjeg, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana, dok zelene pijace "Pobrežje", "Bazar", "Forum", Kamionska pijaca i pijaca u Tuzima rade uobičajeno.

Možda ce vas zanimati