Društvo

STANOVNICIMA VRANJINE uručeni PAKETI HRANE

Autor Jovana Raičević

Predstavnici Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci i Crvenog krsta uručili su danas pedest paketa hrane svim stanovnicima Vranjine, saopšteno je iz PG Biroa.

Riječ je o donaciji Crvenog krsta mještanima ovog dijela Zete, jer je ovo područje usljed obilnih padavina posljednjih dana velikim dijelom bilo poplavljeno, navodi se u saopštenju.

"Podsjećamo da su obilne padavine uzrokovale brojne probleme na cijelom području Zete, ali i u okolnim mjestima. Na teritoriji gradske opštine Golubovci prethodnih dana došlo je do porasta vodostaja. Opština Golubovci je preduzela sve radnje kako bi se izašlo u susret svim zahtjevima građana, a Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada pomogla je u distribuciji pijaće vode u Gostilju, Berislavcima, Bijelom Polju, Bistrici, Kurilu, Vranjini i u Ponarima.", istakli su iz PG Biroa.

Osim toga obezbijeđeno je oko 200 komada paleta, koje su tražili stanovnici i privrednici sa područja Zete, a u saradnji sa Crvem krstom obezbijeđeno je i 105 pari gumenih čizama za ribolov koje su podijeljene najugroženijima, zaključuje se u saopštenju.