REAGOVANJE

PLANTAŽE O NAVODIMA DA VUČIĆ PREGOVARA SA RUSIMA: Ako bilo ko doprinese poslovnim ciljevima, PLANTAŽE ĆE BITI ZAHVALNE

Autor Jovana Raičević Izvor MINA

astanak predstavnika Plantaža sa ambasadorom Rusije, Vladislavom Maslenikovim, usaglašen je uz posredovanje crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i ministara poljoprivrede i vanjskih poslova, Aleksandra Stijovića i Đorđa Radulovića, saopšteno je iz te kompanije

”Želimo da obavijestimo crnogorsku javnost da je Nj.E. ambasadora Ruske Federacije gospodina Vladislava Maslenikova posjetio Plantaže, gdje ga je primio Izvršni direktor kompanije Miroslav Vuković sa menadžerskim timom.

Realizaciji ove posjete su doprinijeli Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, Ministri poljoprivrede i Vanjskih poslova, Aleksandar Stijović i Đorđe Radulović.

Možda ce vas zanimati

 Kao što smo ranije saopštili, tokom sastanka kompanija „Plantaže“ je ponovo istakla svoju spremnost da radi na pitanju obnove izvoza svojih proizvoda na tržište Ruske Federacije. S tim u vezi strane su izrazile spremnost da doprinesu definisanju redosleda neophodnih koraka od strane nadležnih državnih istitucija obije zemlje u cilju prevazilaženja aktuelnog problema.

Ukoliko, bilo ko, doprinese da se poslovni ciljevi Kompanije, makar i samo na tržištu Ruske Federacije ostvare, Plantaže bi bile veoma zahvalne”, zaključuje se u reagovanju.