Društvo

VUKOVIĆ: "Počeli su radovi na uređenju platoa ispred Gimnazije; Zoja napravila čudo u toj ustanovi"

Autor Jovana Raičević

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, komentarišući medijske najave da "Vlada ima namjeru da, prije isteka mandata, razriješi direktorku Gimnazije Slobodan Škerović Zoju Bojanić Lalović navodi da više niko neće moći da ga ubijedi da nova vlast radi u interesu Podgorice.

"Počeli su radovi na uređenju platoa ispred Gimnazije. Prethodno smo, u okviru projekta Micro020, u neposrednoj blizini izgradili novi park, koji smo naknadno ukrasili spomenikom Ivanu Crnojeviću. Kada radovi budu završeni, dvorište Gimnazije biće sjedinjeno s parkom u jedinstvenu zelenu oazu u srcu grada" , napisao je on na Fejsbuku.

On se osvrnuo na moguću smjenu direktorke Gimnazije Slobodan Škerović Zoju Bojanić Lalović i kazao da ako se to desi više niko neće moći da ga ubijedi da nova vlast radi u interesu Podgorice i Crne Gore.

“Ovo govorim jer, i sam bivši učenik Gimnazije, bukvalno nijesam mogao prepoznati školu nakon što sam, nakon dugo vremena, prošle godine bio u prilici da je obiđem. I nijesam jedini. U najkraćem i bez pretjerivanja, Zoja je u Gimnaziji napravila čudo. Ako to nije preporuka za rad, onda ništa nema smisla”, zaključio je Vuković na Facebooku.