Društvo

EPCG DIJELI NAGRADE ZA članove Zlatnog tima, domaćinstva očekuju smanjenje na računima za struju

Autor Jovana Raičević Izvor CdM

"Elektroprivreda EPCG, u okviru nagradne igre “Zlatni tim-Uvijek na dobitku”, nagradiće 300 domaćinstava koja redovno izmiruju obaveze za utrošenu električnu energiju", saopšteno je iz kompanije.

Nagradni fond, kako su rekli u EPCG, sastoji se od 200 umanjenja od 50 eura na računima za struju za članove Zlatnog tima i 100 umanjenja od 100 eura, navodi CDM.

“Umanjenje će se obračunati na februarskom računu. U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije domaćinstva, koji na dan 31. januara ove godine imaju stanje duga nula eura, kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun. Servis elektronski račun omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inboks imejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG”, pojasnili su u držanoj energetskoj kompaniji.

Javno utvrđivanje rezultata igre biće organizovano u prostorijama EPCG. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, ističe CDM.

“Imena dobitnika nagrada će biti objavljena u dnevnim novinama. Pravila nagradne igre su objavljena i mogu se pogledati na portalu www.epcg.com. Sve dodatne informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG”, zaključili su u EPCG.