Društvo

Novogodišnja čarolija u Meridianu se nastavlja!

Autor Gordana Bojanić

Sportska kladionica Meridian se ne zaustavlja kada su u pitanju novogodišnje promocije, čarolija se nastavlja!

Izvor: Promo/Meridian

Meridian je pripremio gomilu poklona za svoje igrače, a u pitanju su 4 Playstation 4 pro konzole, 4 mobilna telefona Iphone 12 i 5 mobilnih telefona Xiaomi Redmi Note 9!

-4 petka = 4x Playstation4 –

U 2021. godinu 4 igrača će ući sa novom PS4 pro konzolom, a dolazak do njih je više nego prost! Promocija je vezana za Lucky 5 i Lucky 6, a igrač koji bude imao najviše gubitnih tiketa sa minimalnom uplatom osvojiće Playstation 4 pro!

A ukoliko nisi tip koji okuplja društvo i igra PES ili Tekken, već si tip koji voli mir i tišinu Meridian je pripremio poklon i za tebe!

-Zakucaj za Iphone 12-

Još jedna novogodišnja promocija sportske kladionice Meridian koja sa sobom nosi sjajne poklone! Ponovo se takmiče nedobitni tiketi i to oni sa 4-7 parova. Igrač koji bude imao najviše gubitnih tiketa u toku sedmice osvojiće Iphone 12. Svake srijede dijeliće se po jedan Iphone 12.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog u sportskoj kladionici Meridian, decembar je pravo vrijeme za otvaranje naloga! Kada se registruješ na meridianbet.me sajtu dobijaš 10e bonusa koje možeš iskoristiti na raznovrsnoj spotskoj ponudi. Dok je 200 besplatnih spinova namijenjeno za Meridianov online casino.

-Uplatom preko J&A terminala dođi do novog telefona!-

Nova Meridianova promocija odnosi se na uplatu depozita putem J&A terminala! Ova promocija je nešto drugačija od promocija na koje ste navikli. U ovoj promociji igrači će sakupljati poene koji ih mogu odvesti do Xiaomi Redmi Note 9!

Na kraju svakog dana Meridian nagrađuje 10 igraca koji su imali najviše bodova sa po 5e bonusa. A svakog ponedeljka se sabira uplata na nedeljnom nivou i igrač koji bude imao najviše bodova osvojice Xiaomi Redmi Note 9!

Tagovi