Društvo

4000 razloga zasto se registrovati na Meridian!

Autor Kristina Stevović

Imate li registrovan nalog u sportskoj kladionici Meridian?

Vjerujemo da pored svih aktuelnih promocija i poklona koje nudi ova sportska kladionica, malo ko je odolio da otvori nalog u istoj.

Ako ste vi u onoj manjini koja ne igra online i ipak više voli igranje uživo u kladionicama, mi vam preporučujemo da ipak otvorite nalog i isprobate svoju sreću, jer vas čeka poklon dobrodošlice, koji vam može donijeti neki veliki dobitak.

Svaki novi registrovani igrač koji otvori nalog u kladionici Meridian, kao poklon dobrodošlice u susret novogodišnjim praznicima dobija, 10e bonusa za sportsko odigravanje, i čak 200 spinova za odigravanje online kazina.
Iskoristite ovu sjajnu priliku.

Kao što i sami znate, mjesec decembar je bio pun iznenađenja u Meridianu, razni bonusi, pokloni i iznenađenja obradovali su mnoge igrače, a sjajna promocija koja novima dodjeljuje bonus poklone dobrodošlice, ipak nekima je donijela nevjerovatnu sreću.

Naime jedan igrač je odlučio da isproba sreću na meridianbet.me sajtu, i iskoristi priliku za bonus koji ga

sleduje bez ikakvog depozita, što mu je donijelo sjajan dobitak na sportskom klađenju.

On se odlučio da odigra tiket sa šest parova, a po samom tiketu možemo primjetiti da očigledno je išao sa velikim kvotama, jer najmanja kvota na tiketu iznosila je 3.10, a najveća kvota koju je pogodio ovaj srećni dobitnik je čak 8.40.

Pa ukupna kvota na tiketu iznosila je 4547,52, ali Meridian ga je i tu iznenadio pa je na ovu veliku kvotu dobio dodatni bonus, što mu je povećalo iznos dobitka sa uplatom od 1e, na 4773.90e.

Vjerujemo da je njemu ipak od novogodišnjih promocija ova najbolje došla, jer ga je sa bonus poklonom dovela do ovog fantastičnog dobitka koji je ostvario.

Vjerujemo da je ovo samo jedan od razloga da se i vi registrujete i isprobate sreću na meridianbet.me sajtu!