Društvo

RASPRAVA O RADU POLICIJE: U zgradi opštine Budva nasrtali na odbornika DPS

Autor Ana Božović Izvor Vijesti

Odbornici DPS-a napustili su danas sjednicu Skupštine opštine Budva jer nijesu htjeli da slušaju diskusiju vladajućih odbornika, koji su podsjetili šta je sve policija radila građanima i odbornicima dok je DPS bio na vlasti u tom gradu, pišu Vijesti

Izvor: MONDO/Mladen Stojovć

U holu je došlo do verbalnog sukoba odbornika Iva Gvozdenovića i v.d. direktora Komunalnog Predraga Ivanovića. Izašli su i odbornici Demokratskog fronta koji su ih razdvojili. Obezbjeđenje Opštine je spriječilo da ne dođe do fizičkog obračuna, pišu Vijesti.

Ivanović je tražio da se Gvozdenović vrati u salu i sluša šta je rađeno građanima.

Kako pišu Vijesti, Gvozdenović, koji je bio u skupštinskoj službi, napustio je zgradu, ali je ponovo došlo do verbalnog okršaja u holu, jer ga je optužio načelnik Službe za naplatu komunalija Ninoslav Kaluđerović za njegovu ulogu u policijskom prebijanju građana.

Na dnevnom redu današnje sjednice je bio izvještaj o radu Centra bezbjednosti Budve za 2019. ali je došlo do burne rasprave.

Predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović je kazao da im je najavljeno da neće niko doći od predstavnika budvanske policije.

„Nažalost nemamo predstavnike Uprave policije“, kazao je Radović.

Tagovi