Društvo

Velika pomoć kompanije Meridian!

Autor Gordana Bojanić

Kompanija Meridianbet, kao društveno odgovorna kompanija bila je uz ljude svoje zemlje, kao i zdravstvo od početka borbe sa pandemijom COVID-19.

Izvor: Promo/Meridian

Nakon brojnih donacija u vidu paketa pomoći širom Crne Gore i zemljama regiona, donirala je EKG aparat KBC-u, kao i brojnu opremu za medicinske radnike, a potom i odlične profesionalne aparate za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC.

Najnovija pomoć od Meridiana stigla je takođe KBC-u, a donirali su profesionalne aparate za pritisak i 10000 rukavica direktno kliničkom centru. Donaciju u ime KBC-a je primio dr.Nebojša Bulatović, direktor klinike za bolesti srca.

Dr. Bulatovic se zahvalio ovom prilikom: "Zaista smo zahvalni na donaciji koju ste nam uručili. Pokazali ste da je kompanija Meridianbet društveno odgovorna kompanija. U ovom trenutku, ova donacija nam zaista mnogo znači".

Izvor: Promo/Meridian

U toku ove pandemije mnogo je pacijenata kojima je potrebna pomoć, a zdravstveni radnici su pod pritiskom, medicinska oprema je u deficitu pa je Meridian odlučio da pritekne u pomoć. Saznavši šta je potrebno, ubrzo su stigli aparati i rukavice.

Izvor: Promo/Meridian

Kao što nam je već poznato epidemiološka situacija u Crnoj Gori je veoma loša, stanje se ne popravlja, broj zaraženih raste pa je svaka pomoć dobrodošla.

Takođe, iz kompanje su pritekli u pomoć šestočlanoj porodici u Beranama.

Riječ je o porodici koja ima zdravstvenih problema, i nijesu u mogućnosti da rade.

Meridianu se za pomoć obratio Bidai Zaziku, koji je ispričao priču ove porodice koja broji šest članova, na šta iz kompanije kao i uvijek nijesu ostali ravnodušni već su se odmah odlučili da pruže potrebnu pomoć.

Donirane su osnovne životne namirnice, kao što su krompir, brašno, ulje, pirinač i sl...

Iz kompanije apeluju na ljude da daju svoj doprinos - da drže distancu i nose maske, izbjegavaju okupljanja i gužvu, a oni će nastaviti sa donacijama i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Tagovi