Društvo

Davidović u Goliji promoviše ključni program partije

Autor Ana Božović Izvor MINA

Biznismen Miodrag Daka Davidović potvrdio je agenciji MINA da će danas u Goliji promovisati ključni dio programa nove partije pod nazivom Narodni pokret sa kojim će dočekati izbore u Nikšiću.

Izvor: MONDO

„Crkva procjenjuje da je Aranđelovdan, kada se slavi praznik Arhanđela Mihaila, naša nova nada i spasenje, pa smo se zbog toga odlučili da naš Narodni pokret upravo promovišemo na ovaj dan“, rekao je Davidović.

Možda ce vas zanimati


Ključni dio programa koji će danas promovisati, kako je kazao, je rušenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i ekonomski program partije.

„To je ono na čemu ćemo zasnivati našu cjelokupnu strategiju u budućim vremenima i sa kojom ćemo dočekati izbore koji će se održati krajem februara u Nikšiću“, rekao je Davidović.

On je kazao da će prvoj promociji pokreta prethoditi Sveta liturgija u hramu Svetog Save u Goliji, a potom i promocija programa koji će u vremenima koja dolaze biti „naša vodilja i nada našeg naroda i naše Svete apostolske Crkve“.

Davidović je najavio da će danas ispred hrama biti jedan broj ljudi koji će doći da se zajedno pomole Gospodu i da kažu da će uraditi sve da promovišu svoj Narodni pokret, a biće i konferencija za novinare.