Društvo

Buksovci snimili reklamu u čast serdara Krcuna!

Autor Jovana Raičević

Da je serdar Krcun mogao da pogleda reklamu o kojoj je riječ, ne samo da ga janjičari ne bi upropastili, već bi sačuvao tiket i podigao dobitak od ondašnjih 29 srebrnjaka.

Izvor: Promo/Meridian

Kada je 1763. godine crnogorski serdar Krcun-Kublaj Zavirević, u kladionici Meridian uplatio tiket na kojem je bilo sedam fikseva odigranih na utakmice Engleske premijer lige, slučajno upao u Skadarsko jezero gdje su ga na prevaru uhvatili i potpuno  upropastili janjičari Omer-bega Zumbulbegovica, nije ni slutio da će se istorija izgubljenih dobitnih tiketa nastaviti i u reklami organizacije The books of knjige za kladionice Meridian u kojoj podučavaju kako se kladiti, a ne ostati bez dobitka.

Organizacija The Books of Knjige i sportska kladionica Meridianskoristili priliku da na dan sjećanja na serdara Krcuna i godišnjicu njegovog pada u Skadarsko jezero poduče naše drage korisnike koji je najbolji i najsigurniji način klađenja u uslovima pandemije, a u isto vrijeme da shvate koliko su opasne neke divlje životinje.

Buksovci reklama
Izvor: Meridian Sport TV

Upravo iz navedenih razloga The books of knjige svim novim igračima meridanbet.me sajta poklanjaju 10 eura bonusa, bez uslova za sportsko klađenje. Kao i 100 besplatnih spinova za online casino.

Registruj se na meridianbet.me, pokupi nevjerovatan bonus i odigraj tiket na njihov račun.

Na kraju, poslije ovog lijepog iznenađenja, pogledajte reklamu koja je snimljena u čast sjećanja na serdara Krcuna.