Društvo

CentreVille Hotel & Experiences PROGLAŠEN VODEĆIM HOTELOM u Crnoj Gori za 2020. godinu

Autor Ana Božović

World Travel Awards proglasio je CentreVille Hotel & Experiences vodećim hotelom u Crnoj Gori za 2020. godinu.

Izvor: CentreVille Hotel & Experiences

WTA ima svojevrsni status turističkog oskara i smatra se prestižnom nagradom u turizmu, koja se dodjeljuje 27. godinu zaredom za brojne kategorije u hotelijerstvu, avio saobraćaju i ostalim turističkim uslužnim djelatnostima.

U konkurenciji za „Vodeći hotel u Crnoj Gori za 2020“ bili su hoteli iz Podgorice i sa primorja.

„CentreVille Hotel & Experiences još jednom potvrđuje visoku poziciju na crnogorskom tržištu. Nakon nagrade International Hospitality Awards za najbolji poslovni hotel sa 4* u 2019, koja nam je pristigla u martu mjesecu, dobili smo još jedno priznanjeodWorld Travel Awards za 2020. Sa ovakvim priznanjima dodatno promovišemo naš hotel i Crnu Goru kao turističku destinaciju. Nagrade sa inostranog terena su posebno značajne, jer predstavljaju priznanje međunarodne javnosti i dodatno nas inspirišu da pružamo izvrsne usluge i najkvalitetniji ugođaj za naše cijenjene goste“, izjavila je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka CentreVille Hotel & Experiences.

WTA je osnovana 1993. godine kako bi odavala priznanje, nagradila i proslavila izvrsnost u svim sektorima turističke industrije. WTA je globalno prepoznata kao krajnje obilježje kvaliteta, a pobjednici postavljaju mjerila kojim teže svi ostali. WTA svake godine pokriva svijet nizom regionalnih ceremonija na kojim se proslavlja pojedinačni i kolektivni uspjeh unutar svake ključne geografske regije sa ovogodišnjom glavnom ceremonijom u Moskvi.

Tagovi