Društvo

ODRŽAN DRUGI REGIONALNI FESTIVAL STAND-UP KOMEDIJE U PODGORICI: Korona nas nije spriječila da oraspoložimo publiku!

Autor Adela Mulić

Drugi regionalni festival stand-up komedije “Opuč” održan je Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici.

Izvor: MONDO/Adela Mulić

S obzirom na trenutu situaciju pandemije korone virusa, organizatori su preduzeli mjere kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Ovogodišnje izdanje je već jednom odloženo zbog prvog talasa virusa korona, ali komičar Andrija Dabanović kao ni njegove kolege, kako nam je kazao, nisu željeli da odustanu od realizacije ovog festivala, pa je “Opuč” prilagodio svim propisanim mjerama NKT-a.

"Mi ne nastupamo sa maskama jer na sceni izlazimo pojedinačno. Otežano je, jer je publika u obavezi da nosi maske pa su zbog toga njihove reakcije malo drugačije, na šta nismo navikli", kazao je za Mondo Dabanović.

Bez obzira što je broj bio ograničen, najviše do 50 ljudi, uz prisustvo i onih koji su zaduženi za organizaciju, svi njihovi nastupi su lijepo ispraćeni.

"Nažalost, u Crnoj Gori ovaj vid umjetnosti još uvijek nije na zadovoljavajućem nivou, ali sam mnogo zadovoljan kako je to proteklo ove godine, s obzirom na čitavu situaciju, ništa nas nije spriječilo da oraspoložimo publiku", istakao je Dabanović.

Pored organizatora Andrije Dabanovića, predstavili su se i drugi stand-up komičari iz regiona.

"Opuč” festival je odisao pozitivnom energijom i predstavlja savršenu formulu za prikazivanje svakodnevice na jedinstven i duhovit način.