Društvo

UPRAVA POLICIJE: Podnijete dvije krivične prijave zbog nanošenja TEŠKIH TJELESNIH POVREDA

Autor Ana Božović

Dežurna služba Centra bezbjednosti Nikšić je 27. septembra obaviještena od strane Medicinskog centra Nikšić da se na ukazivanje pomoći javio S.J. (25) sa povredama iz nasilja, saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Uprava policije Crne Gore

Utvrđeno je da je ovo lice zadobilo više teških tjelesnih povreda u predjelu glave.

Sprovedena je kriminalistička istraga i nikšićka policija je preduzela intenzivne mjere i radnje u cilju identifikacije počinilaca navedenog događaja i utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do nanošenja pomenutih povreda oštećenom.

"Kriminalistička istraga ukazala je na sumnju da su 27. septembra nakon održavanja auto trke Glava Zete – Bogetići, u večernjim časovima u mjestu Bogetići, dva lica, V.S. (33) i P.M. (31), vozilom presreli i onemogućili dalje kretanje oštećenom S.J." - navodi se u saopštenju.

Nakon toga su V.S. i P.M. oštećenom licu zadali udarac u predjelu glave, te ga oborili na tlo i zadali mu više udaraca u predjelu tijela i glave kojom prilikom je, kako se sumnja S.J. zadobio teške tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji se izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela – teška tjelesna povreda.

"Protiv V.S. i P.M. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo" - zaključuje se u saopštenju.