Društvo

ADIDAS CLEAN CLASSICS

Autor Ana Božović Izvor Promo

Živimo u svijetu koji ima veliki problem sa zagađenjem i plastičnim otpadom. Kao jedan od najvećih proizvođača sportske i life style opreme, Adidas je prepoznao problem sa kojim se svi suočavamo.

Izvor: PROMO/Sport Vision

Poliester i lagani materijali koji se brzo suše su sve što je sportistima potrebno kada je oprema u pitanju, ali to je posljednje šta treba našoj planeti!

Izvor: PROMO/Sport Vision

Za sezonu FW20 odlučili smo da redizajniramo naše najpoznatije klasike i time ukažemo na jedan od najvećih problema današnje generacije –plastični otpad i sve veće zagađenje planete.
CLEAN CLASSICS linija nastala je kao rezultat posvećenosti da ispitamo naše procese proizvodnje i ponudimo kultne siluete u novom izdanju, a sve sa ciljem smanjenja štetnih uticaja na životnu sredinu.

Dobro poznati modeli sada su veganskog sastava i prate postulate održive mode. Njihova gornjišta napravljena su od recikliranih materijala, a đonovi od obnovljive gume. Clean Classics i dalje je sinonim za ove bezvremenske bijele patike, ali od sada sa naglaskom na održivosti i uticaju na planetu.

Modele možete potražiti u BUZZ šopovima, kao i online.

SAČUVAJMO PLANETU ZAJEDNO, JER JE PATIKE SAME NEĆE SPASITI!



Tagovi