Društvo

Uskoro REKONSTRUKCIJA drugog dijela Ulice Miodraga Bulatovića na Starom aerodromu

Autori mondo.me Ana Božović

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za rekonstrukciju drugog dijela Ulice Miodraga Bulatovića od Cvijetne do Aerodromske ulice na Starom aerodromu čija je procijenjena vrijednost 254.802,47 eura.

Izvor: MONDO/Danilo Jauković

Radovi obuhvataju kompletnu rekonstrukciju dijela navedene saobraćajnice, a odnose se na saobraćajno-građevinske radove, ugradnju hidrotehničkih instalacija, elektroenergetskih instalacija jake struje i tk kanalizacije. Rok izvršenja ugovora je 100 dana, računajući od dana uvođenja izvođača u posao.

Izvor: Mondo/Biro za odnose s javnošću Glavnog grada Podgorica

Ponude se mogu podnijeti neposrednim podnošenjem na arhivu naručioca, na adresi ul. Jovana Tomaševića 2a Podgorica, kao i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica s tim što ponuda mora biti uručena od strane poštanskog operatera najkasnije do roka određenog za podnošenje ponude, radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa danom 14.10.2020. godine do 13 sati.

Otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 14.10.2020. godine u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice doo, na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica.

Podsjećamo da je Glavni grad prije nekoliko mjeseci rekonstruisao prvi dio Ulice Miodraga Bulatovića u dužini od 170 metra za šta je uloženo 110.000 eura.