Društvo

Registruj se na sajtu sportske kladionice Meridian i već si na dobitku!

Autori mondo.me Ana Božović

Septembar donosi uzbuđenja i iznenađenja u svijetu sporta!

Izvor: MONDO

Otvorite svoj online nalog na meridianbet.me sajtu preko ovog LINKA i sportska kladionica Meridian vam poklanja 5eur bonusa i 100 besplatnih spinova kaopoklon dobrodošlice!

Vraćaju nam se najvažniji sportski događaji, a počinje i nova sezona u najjačim evropskim fudbalskim ligama.

Francuska Liga 1 je uveliko u toku, dok su na pomolu i Premijer liga i La Liga.Veoma brzo, fudbal počinje da se igra u Bundesligi i Seriji A, a upravo je povratak “liga petica” odličan povod da okušaš sreću u Meridianu!

Ljubiteljima tenisa, klađenje na US Open može donijeti i do 300eur bonusa! A za onoga ko pogodi najveću kvotu u mjesecu septembru, Meridian je spremiovrijedan poklon – LAPTOP!

To nije sve. Uplata depozita putem J&A terminala vas kvalifikuje za osvajanje telefona Xiaomi Redmi 9, a svakog ponedeljka se, uz to, izvlači 10 dobitnika bonusa u iznosu od 5eur!

Ukoliko voliš igru sa brojevima, imamo sjajnu vest – ovaj bonus možeš da iskoristiši na Lucky 6, Keno brojeve ili na proizvod dostupan samo u Meridianu – Lucky 5! Ne može biti bolje i jednostavnije!

Registrujte se na meridianbet.me sajt, uzmite bonus i započnite avanturu!

Izvrti svoje spinove na najboljoj online casino ponudi sa preko 1000 slot igara i uvećaj svoj dobitak uz multiplikatore na skoro svakoj igri!

Meridian je uvijek tu za vas, zato ne propuštajte ovu šansu!

Najnovije vijesti iz svijeta sporta, kao i tipove i savjete sportske kladionice Meridian možete pratiti na portalu meridianbetsport.me!