Društvo

CGES donirao 10 hiljada eura Nacionalnom koordinacionom tijelu

Autor mondo.me

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) i Sindikalna organizacija te kompanije odlučili su da 10.000 eura, predviđenih za tradicionalno zabavno-rekreativno druženje zaposlenih doniraju Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti (NKT), saopšteno je iz CGES.

Izvor: Guliver/getty images/iStock / Getty Images Plus/darkojow

Iz te kompanije su poručili da "u julu ove godine obilježavaju 11 godina svog rada, pune posvećenosti razvojnim ciljevima, maksimalne angažovanosti zaposlenih, značajnih investicija i realizovanih projekata".

"Tim povodom, svjesni ozbiljnosti situacije izazvane koronavirusom, CGES i Sindikalna organizacija naše kompanije odlučili su da sredstva u iznosu od 10 hiljada eura, predviđena za tradicionalno zabavno – rekreativno druženje zaposlenih, donira Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti. Kao kompanija koja obavlja djelatnost od javnog interesa – prenos električne energije, pored pune posvećenosti obezbjeđivanju stabilnog i pouzdanog elektroenergetskog sistema Crne Gore, CGES će i u narednim godinama nastaviti da njeguje društveno-odgovorno poslovanje", kazali su iz CGES.

Tagovi