Društvo

Počela kampanja TO Tivat: Noćenje u apartmanu do 25 eura!

Autor Miljana Dašić

Turistička organizacija Tivat pokrenula je kampanju "Vaš odmor je u Tivtu" sa ciljem da privuče što veći broj turista

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Ova kampanja nudi mogućnost boravka po pristupačnoj cijeni svima onima koji žele da uživaju u najmlađoj primorskoj opštini.

Potencijalnim gostima ponuđen je boravak u apartmanskom smještaju po cijeni od dvadeset do 25 eura po danu.

"To znači da, naprimjer,  porodica 2 odraslih i 2 djece do 11 godina za 6 noćenja može boraviti u Tivtu po cijeni od 120 do 150 eura", navodi se na sajtu Turističke organizacije Tivat.

Izvor: Mondo/Jovana Delać

Minimalni boravak je tri noćenja, a u cijenu nije uračunata boravišna taksa, koja iznosi jedan euro za odrasle osobe.

Kampanja "Vaš odmor je u Tivtu", koja je zvanično počela danas, pokrenuta je sa ciljem da, zbog nepovoljnih okolnosti koje je donijela pandemija koronavirusapruži podršku lokalnim izdavaocima privatnog smještaja i ujedno animira turiste da svoj odmor provedu u Tivtu.

"Nama je prioritet domaće tržište, odnosno da pozovemo domaće goste sa sjevera ili centralnog dijela Crne Gore da svoj odmor provedu u privatnom smještaju u Tivtu“, kazala je ranije za Radio Tivat direktorica TO ove opštine Danica Banjević.

Inicijativa turističke organizacije biće promivisana i za turiste iz, prije svega, zemalja u regionu kada se steknu uslovi i bude izvjesno otvaranje granica.

Kada je riječ o onima koji izdaju smještaj, u kampanju TO Tivat uključilo se 45 zainteresovanih, a prethodio joj je dogovor o iznosu cijene koja će biti promovisana.

Možda ce vas zanimati

Rezervaciji smještaja može se pristupiti putem linka https://tivat.travel/vasodmorjeutivtu/, gdje gost može pogledati i izabrati ponuđeni smještaj i putem postojećeg kontakt obrasca poslati svoj upit direktno odabranom stanodavcu.

Tagovi