Društvo

Otkazan let Luksemburg – Tivat

Autor mondo.me Izvor MINA

Kompanija Luxair je, shodno odluci Vlade Luksemburga, otkazala let na relaciji Luksemburg – Tivat, koji je bio planiran za nedjelju, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Izvor: Vlada Crne Gore

Kako su kazali iz Kulturno-informativnog centra, Luxair je saopštio da je, uprkos velikom interesovanju putnika za taj let koji je nadmašio očekivanja, a zbog nedavno donešene odluke luksemburške Vlade, kompanija dužna da ga za sada otkaže.

Let je, kako se navodi, otkazan zbog pogoršane epidemiološke situacije u Crnoj Gori, a u kompaniji Luxair se nadaju da će uskoro biti u prilici da nastave saradnju sa Aerodromima Crne Gore.

„Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu izražava zahvalnost putnicima na velikom interesovanju i nastojaće da blagovremeno obavijesti zainteresovane o novom datumu, pošto se steknu uslovi za realizaciju pomenutog leta“, kaže se u saopštenju.

Luksemburško Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova ranije je saopštilo da državljanima Crne Gore i Srbije, koji imaju prebivalište u tim zemljama, od danas nije dozvoljen ulazak u Luksemburg.

Možda ce vas zanimati

Tagovi