Društvo

Odbornička većina u Budvi postavila nove kadrove u Komunalnom, Vodovodu...

Autor mondo.me Izvor Vijesti

Odbornička većina jednoglasno je podržala inicijativu odbornice DPS Snežane Kuč koja je predložila smjenu sekretarke Skupštine opštine Marije Kusovac i za vršiteljku dužnosti imenovana Lidija Zirojević koja je tu funkciju obavljala dok je šef parlamenta bio Boro Lazović

Budva pred sednicu Skupštine opštine
Izvor: MONDO

Odbornici su bili jednoglasni prilikom smjene dosadašnjeg sastava Odbora direktora Komunalnog preduzeća, te imenovali novi saziv u sastavu Đorđe Medin, Vladan Marsenić, Marijana Strugar, Dušica Tomović i Svetlana Kastrati, pišu Vijesti.

Smijenjen je i Odbor direktora gradskog Vodovoda i imenovan novi u sastavu Nikola Cvijović, Slobo Raičević, Đordjije Kovačević, Tanja Gardašević i Danko Radenović.

Nakon smjene Imenovan je i novi Odbor direktora “Mediteran reklame” koga čine Branko Vojinović, Krsto Stevović, Milica Ratknić, Ivan Milošević i Nevena Ćetković Zec.

Smijenjen je, a potom izabran novi Odbor direktora “Parking servis” koji sada čine Milenko Medigović, Andrea Radulović, Luka Novaković, Nemanja Malovrazić i Saša Čolović.

Imenovan je i novi Upravni odbor JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u sastavu Biljana Dajković i Tamara Kalezić.

Tagovi