Društvo

Gornja Gorica uskoro dobija novi bulevar

Autor mondo.me

Uprava za saobraćaj raspisala je tender za rekonstrukciju dionice magistralnog puta Podgorica – Nikšić, vrijednosti 5 miliona eura, čime će i Gornja Gorica uskoro dobiti saobraćajnicu bulevarskog tipa.

Izvor: Glavni grad Podgorica

Riječ je zajedničkom projektu Glavnog grada i Uprave za saobraćaj, a odnosi se na izgradnju prve faze bulevara od raskrsnice (kružnog toka) Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, u dužini od 1,7 kilometara.

Ponude se mogu predati radnim danima od 08 do 14 sati, zaključno sa danom 17.07.2020.godine do 09.00 sati i to neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. IV proleterske br.19 Podgorica, ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresu Uprava za saobraćaj, ul. IV proleterske br.19, 81000 Podgorica.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača, održaće se 17.07.2020. u 09.15 sati u prostorijama Uprave za saobraćaj, II sprat, kancelarija broj II-4.

Radovi na ovoj saobraćajnici će trajati 240 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, saopšteno je iz Glavnog grada.

Tagovi