Društvo

Traže procjenu bezbjednosti sjutrašnje sjednice

Izvor MINA

Budvanski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) će, u ime tri odbornička kluba a na zahtjev 17 odbornika, tražiti procjenu bezbjednosti održavanja sjednice Skupštine opštine, koja je zakazana za sjutra u deset sati, saopšteno je iz te stranke.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčevič

Predsjednik Odbora Predrag Jelušić kazao je da je razlog za to sve što se dešavalo u vezi sa održavanjem prethodne sjednice u Budvi.

Razlog je više nego jasan, da bi izbjegli one moguće neprijatnosti, atmosferu linča, vulgarnosti, svega onoga što su svi građani Budve imali prilike da vide o čemu se radi“, kazao je Jelušić.

Prema njegovim riječima, DPS će, kako bi se izbjegla takva atmosfera, na zahtjev 17 odbornika, uputiti inicijativu za procjenu bezbjednosti održavanja sjutrašnje sjednice i asistenciju Uprave policije.

Vjerujemo da se slike koje su poslate zadnji put iz Budve ovoga puta neće desiti, jer ono što smo imali prilike da vidimo nije Budva i nije nešto što dolikuje Budvi kao jednom turističkom i gradu na Mediteranu“, istakao je Jelušić.

Tagovi