Društvo

Kolašin Resort i Spa počeo je sa izgradnjom luksuznog Ski Resorta

Autor mondo.me

Novi 5* Ski Resort projekat je kompanije Kolašin Resort & Spa strateški pozicioniranog usred najljepših pejzaža na sjeveru Crne Gore na atraktivnoj lokaciji poznatog Ski Centra Kolašin 1450.

Izvor: Kolasin Resort and Spa

Ski Resortom će upravljati kompanija York Hotels & Resorts pod međunarodnim luksuznim hotelskim brendom Westin, a objekat će imati naziv „Westin Kolašin Resort“ - franšizni ugovorom sa američkom kompanijom Marrtiot International USA.

Novi „Westin Kolašin Resort“ će doprinijeti značajno cijelom sjevernom regionu, a pozicija samog rizorta čini ga vrlo atraktivnim na samo nekoliko metara od ski lifta.  Luksuzne sobe i apartmani imaće mjesta za 800 gostiju.  Koncepiran iz tri dijela, kompleks će u okviru svojih sadržaja imati restorane sa meditaranskom i internationalnom kuhinjom, barove, teretanu, igraonicu, konferencijsku salu.

Izvor: Kolasin Resort and Spa


Uz već poznatu reputaciju regiona zbog kvaliteta vazduha, „Westin Kolašin Resort“ će takođe imati wellness i spa centar i bazen za goste koji će imati priliku da se opuste i uživaju u čarima ljepote Kolašinskog regiona.

Kompanija „Kolašin Resort & Spa“, koja razvija projekat unajmila je glavnog izvođača radova, kompaniju „BuildMont“ d.o.o iz Podgorice, da do kraja 2022. završi objekat.

Kompanija „Kolašin Resort & Spa“ uvrštena je na listu projekata kvalifikovanih kroz Program Ekomomskog Državljanstva za privlačenje stranih direktnih investicija, jačanje ekonomije i kreiranje novih radnih mijesta. Cilj programa je da privuče investitore iz svih krajeva svijeta da investiraju u projekte koji će doprinijeti razvoju turističke ponude u Crnooj Gori - jednoj od najbrže rastućih ekonomija na svijetu.

Kolašin Resort & Spa je kompanija dio koncerna ARNN Grupe iz Malezije koja je u vlasništvu Hotela Four Points By Sheraton Kolašin, takođe brendiranog hotela pod franšizom Meriot.

Tagovi