Društvo

Otvorena vrata vaše omiljene kladionice - Meridian mjesto sigurne zabave!

Autor mondo.me

Meridian kladionice od 04. maja počinju da rade punim kapacitetom i predstavljaju najbezbjednije mjesto za svoje korisnike usluga.

Izvor: Promo/Meridian

Lokali su preuređeni smjernicama Vlade CG i mjerama NKT-a pa sa ponosom možemo reći da smo ispunili sve evropske i svjetske standarde za sprečavanje širenja COVID-19 virusa - poručuju iz Meridiana.

Postavljene su zaštitne barijere, operateri imaju kompletnu zaštitnu opremu, a mjesto za rad je potpuno dezinfekovano. Iz Meridiana poručuju da im prvo mjesto zauzimaju njihovi zaposleni kao i korisnici njihovih usluga.

Izvor: Promo/Meridian

Iz kompanije navode da će se bezrezervno pridržavati mjera donešenih odlukom Vlade Crne Gore i NKT-a. Većinu mjera sproveli su i prije uredbe novih mjera Vlade Crne Gore da bi spremno dočekali otvaranje kladionica i shodno tim korisnici njihovih usluga mogu biti u potpunosti sigurni i uvjereni da je bezbijednost na najvišem mogućem nivou.

Mjere donesene odlukom Vlade CG i NKT-a su da postoji određeni broj osoba u prostorijama, da postoje dezinfekciona sredstva na ulazu i izlazu iz lokala, da aparati budu dezinfekovani nakon upotrebe, da postoji socijalna distanca između osoba u kladionici. Meridian je otišao korak dalje i napravio barijere između korisnika usluga i operatera da bi se i jedni i drugi osjećali potpuno sigurno i bezbjedno.

Meridian se i prije zatvaranja pridržavao nekih mjera pa su tako zaposleni nosili zaštitnu opremu u vidu maski i rukavica i redovno dezinfekovali prostorije. Nema razloga da sada isto i ne učine.

Izvor: Promo/Meridian

Meridian je kompanija koja se može pohvaliti podatkom da među zaposlenima, a tako i među korisnicima njihovih usluga nije bilo slučajeva zaraženih COVID-19 virusom.

Uložili smo mnoge napore da naše kladionice opet budu dio vaše zabave pa tako apelujemo i da se korisnici naših usluga pridržavaju mjera propisanih od strane Vlade Crne Gore i NKT-a. Tako apelujemo da se u kladionicama nose maske i rukavice i naravno da se održava socijana distanca. Na taj način ćemo svi biti bezbjedni. - kažu iz Meridiana.

Meridian kompanija koja uspješno priređuje igre na sreću u preko 30 zemalja svijeta od početka

pandemije COVID-19 virusa pokazala je društvenu odgovornost i solidarnost. Meridianbet je do sada donirao više desetina hiljada eura - u novcu, robi, paketima hrane i hemije - svima kojima je to bilo najneophodnije.

Izvor: Promo/Meridian

Iz kompanije poručuju da je sigurnost korisnika njihovih usluga na prvom mjestu, a kao primjer navode da imaju najsigurnije novčane online transakcije i da su lideru na tom polju u širem okruženju.

Iz ove kompanije pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni prije svega prema sebi i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi.

Vaš Meridian!!!

Tagovi