Društvo

Meridian nastavio humanitarnu akciju - donacija za hercegnovski Crveni krst

Autor mondo.me

Zaposleni u kompaniji Meridian juče su Crvenom krstu u Herceg Novom uručili donacije u vidu paketa hrane i sredstava za higijenu namijenjene najugroženijim građanima ove opštine.

Izvor: Promo/Meridian

Ovo je, posle Budve, Nikšića i Berana, nastavak velike akcije volonterskog tima Meridiana, koja za cilj ima i podsjećanje na važnost solidarnosti i društvene odgovornosti čitavog građanskog društva i biznis sektora u najtežim danima.

Predstavnici Crvenog krsta zahvalili su se na donaciji i naglasili da je ona stigla u pravi čas.

Kompanija Meridian sa ponosom najavljuje nastavak akcije širom Crne Gore jer je, kako kažu, prioritet da se dođe do svakog našeg sugrađanina kome je, u ovim teškim danima, pomoć neophodna.

Meridianbet je, ne samo u Crnoj Gori, nego i na području cijelog Balkana među prvima uvidio značaj zdravstvene preventive i zaštite građana od korona virusa, i odazvao se pozivu medicinskih stručnjaka apelujući na građane da se pridržavaju savjeta struke. Tako je do sada upućena pomoć za nabavku zdravstvene opreme onima koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od nevidiljivog neprijatelja – našim medicinskim ustanovama – vrijednosti nekoliko desetina hiljada eura.

Volonteri kompanije Meridian širom Balkana do sada su uručili više hiljada paketa, jer kako su u ovoj kompaniji istakli, u borbi protiv opakog virusa ne postije državne granice.