Društvo

Privredna komora odabrala najbolje: m:tel-u nagrada za inovativnost!

Autor mondo.me

Kompanija m:tel nagrađena za inovativnost u 2019. godini.

Izvor: MONDO/Isidora Matović

Laureati nagrade Privredne komore Crne Gore za 2019. godinu su: za uspješno poslovanje – Hotelska grupa “Budvanska rivijera” i Mesna industrija “Goranović”, za društvenu odgovornost – Crnogorski elektrodistributivni sistem, za inovativnost – m:tel  te za unapređenje menadžmenta – Dragan Bokan, predsjednik Odbora direktora kompanije Voli Trade.

Odluku o laureatima donio je Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore, na elektronskoj sjednici, a na osnovu konkursa koji je bio otvoren do 16. marta 2020. godine. Odborom je predsjedavao Slavoljub Popadić, a članovi su bili prof. dr
Milan Lakićević, Miomir M. Mugoša, Vojin Žugić, Katarina  Kažanegra, Miodrag Katnić i Danilo Gvozdenović.

Kompanija m:tel, tokom 13 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, prepoznata je po kvalitetu usluga i inovativnosti na tržištu telekomunikacija.

“Više od 500 zaposlenih, koji su glavna vrijednost i snaga kompanije, posvećenim radom i idejama uspjeli su da početkom 2019. godine m:tel postave na lidersku poziciju operatora mobilne telefonije, kablovske televizije, te u uvođenju digitalnih servisa”, ističu u PKCG.

“Ključne vrijednosti koje baštine su posvećenost, povjerenje i inovativnost, a društveno odgovorno poslovanje je veoma važan segment m:tel-ove korporativne strategije. Brojna priznanja za poslovanje i društvenu odgovornost potvrđuju da je 2019. do sada najuspješnija godina za ovu kompaniju”, navode u PKCG.

Zbog epidemije bolesti COVID-19, svečano uručivanje nagrada, koje se tradicionalno održava 21. aprila, na Dan Privredne komore, biće održano u naknadnom terminu.