Društvo

SSCG donirao deset hiljada eura

Autor mondo.me Izvor MINA

Savez sindikata Crne Gore (SSCG) donirao je deset hiljada eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, kao podršku u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Izvor: mondo.me

Iz SSCG su kazali da se na taj način pridružuju podršci crnogorskom zdravstvenom sistemu i da solidarnost i humanost nemaju cijenu.

“Svjesni smo da je pred našim zdravstvenim radnicima možda i najveći izazov u posljednjih nekoliko decenija, zbog čega i želimo da se solidarišemo i podržimo zdravstveni sistem u borbi protiv koronavirusa”, kaže se u saopštenju Sindikata.

Oni su rekli da vjeruju da “zajedničkim snagama građana Crne Gore možemo učiniti da svi mi i naše porodice izađemo kao pobjednici iz ove situacije”.

“Budimo solidarni i strpljivi jer je zdravlje na prvom mjestu”, kaže se u saopštenju.

Iz SSCG su pozvali članove da im se, u skladu sa novonastalom situacijom, obrate putem e-maila i telefonske komunikacije, a da svakog radnog dana, u periodu od sedam do 15 sati, zaposlene u Stručnoj službi mogu kontaktirati na dežurne brojeve telefona i e-mail adrese.

“Sigurni smo da ovakva odluka neće uticati na kvalitet i proces rada SSCG i da će se on odvijati odgovorno i profesionalno kao i u redovnim okolnostima”, zaključuje se u saopštenju.