Društvo

Redukuje se trajektni prevoz na liniji Kamenari - Lepetani - Kamenari

Izvor MINA

Kompanija Pomorski saobraćaj trajektni prevoz obavljaće 24 sata neprekidno, ali će u značajnoj mjeri redukovati frekventnost.

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Iz te kompanije kazali su da će od sjutra u funkciji stalno biti jedan trajekt, tokom 24 sata.

Kako su naveli, u skladu sa opredjeljenjem Vlade o otvorenosti granica za robni promet i nesmetano vršenje tranzita roba, kao i usljed potrebe za redovnom distribucijom roba unutar tržišta, trajektni prevoz obavlja se 24 sata neprekidno i to prvenstveno u funkciji podrške efikasnom prometu roba.

Polasci iz Kamenara biće na svaki sat, računajući od punog sata (šest, sedam, osam sati...), a polasci iz Lepetana na svaki sat računajući od pola sata (šest sati i 30 minuta, sedam sati i 30 minuta, osam sati i 30 minuta)“, naveli su iz Pomorskog saobraćaja.

Iz te kompanije kazali su da su za sve hitne slučajeve, kao što su snabdijavanje i dostava ljekova, hitna medicinska pomoć, hitne intervencije službi od javnog interesa, hitan prevoz osoba radi smejštaja u karantin, obezbijedili posadu dežurstva.

Za te slučajeve kontakt telefon je 031 673 522 i 031 673 558.

Uz nadu da ćemo što prije prevazići ovu pošast koja nas je sve zajedno snašla, svim građanima i poslovnim partnerima želimo da prije svega sačuvaju zdravlje“, naveli su iz te kompanije.