Društvo

Luštica Development donira 20.000 eura zdravstvu u Tivtu

Autor mondo.me Izvor MINA

Kompanija Luštica Development doniraće 20 hiljada EUR epidemiološkoj službi i tivatskom Opštinskom timu za zaštitu, kao podršku realizaciji mjera zaštite građana Crne Gore od koronavirusa.

Izvor: MONDO/Mario Milojević

Iz Luštice Development su naveli da je kompanija, redovnim praćenjem i sprovođenjem preporučenih mjera, obezbijedila sigurnost svojih zaposlenih koji su angažovani prema redukovanim programima, odnosno u režimu rada od kuće.

„Kao prepoznata društveno-odgovorna kompanija, donacijom od 20 hiljada eura, namijenjenoj za kupovinu respiratora, želimo da doprinesemo zdravstvenom sistemu Crne Gore i Tivtu i da istovremeno ohrabrimo javnost da se jedino dosljednim praćenjem mjera nadležnih institucija može što prije i što bezbjednije izaći iz situacije koja pogađa cijeli svijet“ , kazao je izvršni direktor kompanije Daren Gibson.

Kompanija, kako su kazali, od početka uvođenja mjera predostrožnosti, ulaže stalne napore kako bi osigurala dobrobit i zdravlje svojih zaposlenih, klijenata i gostiju što je najveći prioritet tokom perioda trajanja mjera Vlade u borbi sa koronavirusom.

„Donijeli smo i odluku kojom se zaustavlja rad hotela Čedi na dvije sedmice sa početkom od ponedjeljka zbog podrške i usklađivanja sa mjerama Vlade kojima se zatvaraju granice, prekida vazdušni saobraćaj, ugostiteljski, sportski i brojni drugi sadržaji“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je nastavak izgradnje regulisan u dogovoru sa izvođačima radova, kao i funkcije upravljanja destinacijom i aktivnosti marketinga i prodaje.

Gibson je naveo da je najvažnije da građani ostanu kućama, bezbjedni, kako bi sačuvali i sebe i druge.

„Luštica Bay poziva svoje zaposlene, njihove porodice i građane Tivta i Crne Gore da nastave sa dosljednim sprovođenjem mjera Vlade i Instituta za javno zdravlje“, rekao je Gibson.