Društvo

KCCG: Donacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela

Autor mondo.me Izvor MINA

Donacije u borbi protiv koronavirusa ubuduće se mogu uplaćivati isključivo na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Navodi se da svi subjekti koji na ovaj način iskazuju visok stepen društvene odgovornosti, svaki vid pomoći mogu da realizuju u komunikaciji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom putem kontakt adrese elektronske pošte CoronaInfoCG@gov.me.

"Od pojave epidemije korona virusa, KCCG dobio je veliki broj donacija od humanista, koji su iskazali spremnost da pomognu u ovako teškim vremenima, kada se čitavi svijet suočava sa epidemijom, koja prijeti da ugrozi zdravlje i živote cjelokupne populacije", kaže se u saopštenju.


Među onima koji su pomogli KCCG su i Hard diskont Laković koji je izdvojio 25 hiljada EUR i Lovćen a.d. Podgorica koji je obezbijedio sredstva za nabavku respiratora.

"Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost svima na ovako humanom činu i nesebičnoj pomoći, koja nam je od neprocjenjivog značaja u trenutku kada se svi zajedno borimo sa najvećim iskušenjima i nastojimo da zaštitimo naše građane", kaže se u saopštenju.