Društvo

Otkazane predstave i kulturne manifestacije

Autor mondo.me Izvor MINA

Crnogorsko narodno pozorište (CNP), Kraljevsko pozorište Zetski dom i Muzički centar Crne Gore otkazali su do daljeg sve predstave i programske aktivnosti, u cilju sprovođenja novih mjera zaštite od koronavirusa koje je predložio Institut za javno zdravlje (IJZ).

Izvor: Guliver/Getty Images/RomarioIen

Iz CNP-a su kazali da se povrat novca od kupljenih ulaznica može izvršiti svakog radnog dana od devet do 20 sati i 30 minuta na biletarnici pozorišta.

"Novac za ulaznice kupljene putem on-line prodaje, po automatizmu će biti vraćen na račun vlasnika kartice", kazali su iz te kulturne ustanove.

Kako su naveli, o nastavku programskih aktivnosti u CNP-u javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Iz Kraljevskog pozorišta Zetski dom su kazali da su, u cilju sprovođenja novih mjera zaštite od koronavirusa, koje je predložio IJZ, dužni da obustave realizaciju programskih aktivnosti koje uključuju javna okupljanja, odnosno pozorišnih predstava i koncerata.

„Obustava aktivnosti sprovodiće se do daljeg, u skladu sa instrukcijama IJZ", kaže se u saopštenju.

I Muzički centar Crne Gore obavjestio je javnost da se planirani koncerti otkazuju kao preventivni čin, a u skladu s preporukama Ministarstva kulture i IJZ, usljed opasnosti od koronavirusa.

Oni su naveli da će o nastavku rada i početku održavanja koncerata javnost biti blagovremeno obaviještena.

Tagovi