Društvo

Tivat za praznike parking naplaćuje i nakon radnog vremena

Autor Miljana Dašić

Jedna od najperspektivnijih crnogorskih opština praznike će dočekati raskopanih puteva, uz izmijenjen režim saobraćaja kojem je cilj da olakša prohod hiljadama posjetilca koji se očekuju u najluđoj noći

Izvor: MONDO/ Miljana Dašić

Atraktivan muzički program i lijepo uređeno šetalište Pine zasigurno će večeras i narednih dana privući brojne turiste, a samim tim će se tražiti i mjesto više za parkiranje automobila.

Parking služba, sudeći po saznanjima MONDA, praznike će iskoristiti za naplatu parkinga i nakon radnog vremena.

Naime, iako je radno vrijeme parkirališta do 23 sata i trideset minuta, prilikom praznika očigledno je da radnici ove službe imaju prekovremenog posla.

Izvor: MONDO/ Miljana Dašić

Nakon završetka sinoćnjeg koncerta Željka Bebeka, parkiralište Đačka ulica radilo je punom parom, a parking je naplaćivan i nakon naznačenog vremena.

Od službenika za naplatu parkinga nismo uspjeli mnogo da saznamo, osim da je naloženo da u toku novogodišnjih praznika ovaj servis funkcioniše i poslije pola 12 uveče, a do koliko tačno sati nije nam rečeno.

Opština Tivat najavila je da će parkinzi prvog i drugog januara biti besplatni, ali obavještenje da će se ostalim danima parking prekovremeno naplaćivati je izostalo.